Chambre dAmis

 

Welkom!

Chambre dAmis staat voor gezelligheid in table d’Hôtes stijl! Reservatie kan vanaf 8 personen en er kunnen tot 20 personen rond de tafel. 

Bij mooi weer serveren we het aperitief met hapjes buiten! Kijk HIER alvast even om uw menu samen te stellen! 

Contacteer ons vrijblijvend via INFO/RESERVATIE ! 

 

Open Keuken Concept

"Wat is dat eigenlijk: een Open Keuken Concept?

Veel families vonden reeds de weg naar Chambre dAmis. Het voelt hier namelijk een beetje als "thuis": familieschotels op tafel en voor de rest heerlijk relax in de tuin of rond de tafel. Je bedient jezelf naar wens, inclusief drank. Na de maaltijd zet je de borden op elkaar, maar de afwas... die is voor ons! 

Dit alles met een zalig jazzy muziekje op de achtergrond van onze Spotify list !

Nieuwsgierig? Neem hier even een kijkje! 

Life is for Living

 

 

Zomermenu 2021

Chambre dAmis = thuiskomen. Kies dus op voorhand één menu. We maken graag een aangepast gerecht voor vegetariërs of personen die allergisch zijn tegen bepaalde voedingsstoffen op voorwaarde dat we dit tijdig weten. Geef dus zeker een seintje op voorhand!

Hieronder de keuzemogelijkheden voor juli/augustus/september. 

Onze menu is INCLUSIEF glaasje Espumante (of alternatief), smaakmakertje, koffie en water op tafel. Huiswijn of andere dranken worden op het einde gezamelijk afgerekend per fles.

 

Reserveren?

Vraag meer info of reserveer

Marc Robyns - 0479/72 68 12 - info@onelunchaday.be
LANGSTRAAT 30 - 3870 Vechmaal-Heers

 

Groepsuitstap naar Haspengouw?

Haspengouw is in elk seizoen een bezoekje waard, maar in het voorjaar geuren de bloesems volop! Wil je de streek ontdekken met een groep van 8-20 personen en ben je op zoek naar een plekje voor  ontbijt, lunch of diner, dan is Chambre dAmis ideaal! Met ligging net onder het heuvelachtige Borgloon, een ideale start-of rust plaats voor je bezoek aan de streek. Maar ook in Vechmaal/Heks zijn er wandelroutes die je de pracht van de streek leren kennen! Vanuit Chambre dAmis sluit je zó aan op Greenspot Heks. Contacteer ons voor een voorstel aangepast aan jouw groep! Chambre dAmis is beschikbaar elke dag van de week - enkel op reservatie. 

PARK-WALK-LUNCH? Wil je wandelen van Borgloon naar Vechmaal om vervolgens gezellig te lunchen? Parkeer je wagen op de St-Truidersteenweg in Borgloon op één van de parkings naar het doorkijkkerkje. Vandaar stap je in 7-8 km  (via Hex, of via de tranendreef van Bommershoven) naar Chambre dAmis. Langere wandelroutes ook mogelijk.                                          Na de lunch brengt Marc de chauffeurs terug naar Borgloon! Contacteer ons voor een aangepaste wandelkaart! 

 

Fiets en Lunch

Al gehoord van Fietsparadijs Limburg? Die naam is niet gestolen. Het fietsroutenetwerk bestaat intussen al meer dan 25 jaar en nergens fiets je zó relax als in onze provincie. Kom dus zeker Haspengouw ontdekken met de fiets en combineer je dag met een lunch in Chambre dAmis! Bij mooi weer staat een aperitiefje klaar in de tuin bij aankomst! Kies een lunchformule die best past bij jouw fietsuitstap.

Fietstocht starten in Borgloon? Check RouteYou "Chambre dAmis Fiets en Lunch"! Je kan ook fietsen huren bij dit startpunt. Fietskaarten beschikbaar bij ons op vraag. Niet gewoon om te fietsen? Dan is een e-bike ideaal! 

 

Weeklunch Chambre dAmis

Op zoek naar een relaxe locatie voor een middaglunch vanaf 8 personen? Reserveer Chambre dAmis en bestel onze weeklunch:

Soep van de dag - Hoofdgerecht 'tables d'Hôtes stijl' (te kiezen uit onze diner formules of bel Marc voor aangepast voorstel) - koffie/thee "PLUS"

Prijs inclusief water op tafel plus 1 consumptie naar keuze : 25€

Enkel beschikbaar van maandag tot vrijdag na reservatie - Toch liever een uitgebreide lunch? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat

Reserveer

 

Ontbijt

Ben je op bezoek in Haspengouw en zoek je een leuke locatie om te ontbijten? Dat kan!

Standaardontbijt 15€ pp: fruitsap, koffie, pistolets en grof brood, ambachtelijke confituren en beleg waaronder huisgemaakte tonijnsla, spek en ei.  

Luxeontbijt 22€pp. : standaardontbijt + glaasje Espumante bij aankomst, vers geperst fruitsap, zalm, tomaatjes.

Al onze ontbijtformules zijn inclusief 'op het moment gebakken' speltpannenkoekjes!                             Omdat Life nu eenmaal For Living is... ;-) 

Start de dag in Chambre dAmis met een leuk ONTBIJT met vrienden en je dag in Limburg kan niet meer stuk! Stuur uw vraag via "Reserveren" en wij laten u weten of Chambre dAmis nog vrij is op úw dag! Telefonisch via 0479/72 68 12.

Reserveren kan vanaf 8 personen. Aankomst tussen 8u-10u. 

Hier vind je INSPIRATIE voor je bezoek aan de streek! 

 

Lunch

Snelle lunch als tussenstop bij uw uitstap in Haspengouw, of lekker uitgebreid een namiddag genieten met goede vrienden of familie?                                                                                               Als je de tafel reserveert voor een lunch, blijf je natafelen zolang als je wil! 

Alle formules zijn mogelijk: soep met hoofdgerecht, diner-formule, slaatjes en een smakelijke pasta ovenschotel, ... Contacteer ons voor een aangepast voorstel via Reserveer of bel Marc op 0479/72 68 12.

Walk en Lunch? Optie om enkele chauffeurs terug te brengen naar de wagens, ná de lunch.                          Kijk bij "Groepsuitstap" voor meer info. 

 

Diner

Reserveer Chambre dAmis voor een gezellig etentje met vrienden of familie in een huiselijke sfeer zonder zorgen. De chef kookt in formule 'Table d'Hôtes'. Dit betekent concreet dat wij een heerlijke stoofpot of smakelijke familieschotel op tafel zetten en de gasten bedienen zichzelf. Een beetje zoals thuis.

Je kan reserveren vanaf 8 personen bij ons, en er is plaats voor 20 personen rond de tafel!

Menu's aan 35-50€pp 

 

Klik op   RESERVEREN of bel Marc op 0479/72 68 12. 

Natafelen kan absoluut, maar wij sluiten af om 23u30!

 

Seizoenstafel op Inschrijving

Wij hopen binnenkort opnieuw een gastentafel op inschrijving te organiseren! Wordt vervolgd! 

 

Discussietafel

Zoek je een relaxte locatie om een brainstorm sessie te houden? Vergaderen zónder beamer toestanden? Reserveer dan de discussietafel. Enkel in combinatie met een ontbijt-of lunchformule, of afsluitend een avondmaal aan de gastentafel.

Chambre dAmis' Vergaderzaaltje is beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen. Ontbijtvergadering, Lunchvergadering, Vergaderen met zicht op buiten? Contacteer ons met uw voorstel en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. 

Een luchtje happen tussen de sessies door? Even de benen strekken? Onze tuin en het terras is beschikbaar om uw vergadering nieuwe zuurstof te geven! Aperitiefje met hapjes na de vergadering rond de vuurkorf? Informeer vrijblijvend voor onze formules! 

 

Parkeren

Parkeer op de ruimte vóór Chambre dAmis, inclusief de plaats voor de poort! 

Er zijn ook 2 parkeerplaatsen voor het huis RECHTS (nr 28). 

Indien er geen plaats meer vrij is, gelieve 2 huizen verder te rijden naar LINKS, er is voldoende plaats ter hoogte van de bocht. Dank u om niet te parkeren bij onze buren links.

 

Reviews

Deze reacties van gasten geven een idee over waar Chambre dAmis voor staat: een gezellig en lekker samenzijn met thuisgevoel.  Was jij reeds bij ons? Geef gerust uw feedback via Facebook , Tripadvisor of Google Reviews

 

Openingsuren

Chambre dAmis is enkel open op reservatie, maar wel elke dag van de week

Kom je met een groep op bezoek in de streek? Tijdens de week kan je ook reserveren voor een middaglunch, of koffie met gebak in de namiddag. Bel Marc en bespreek de opties samen! 

Natafelen na een lunch of na het diner kan absoluut. Wij sluiten wel om 23u30. 

www.onelunchaday.be - info@onelunchaday.be - 0479 72 68 12

BTW BE0563 463 793 - IBAN BE78 7360 11244 586 BIC KREDBEBB

Langstraat 30, 3870 Vechmaal (Heers)