Chambre dAmis

 

Welkom

Chambre dAmis is de "Huislocatie" van One Lunch a Day. Wij zijn geen restaurant, maar een 'open keuken' die je kan reserveren met een groep vrienden, collega's, familie... Chef Kok inclusief! Deze formule is ook ideaal om te combineren met een wandel-of fietsbezoek aan de streek, wij helpen je graag met het uitstippelen van een wandelroute na een ontbijt of vóór een lunch! 

In Chambre dAmis eet je in Table d’Hôtes ‘serve yourself’ stijl.  De gastentafel is beschikbaar vanaf 8 personen en er kunnen tot 20 /22 gasten aan tafel!  

Hieronder de verschillende formules (beschikbaar ALLE DAGEN, enkel na reservatie):

WEEKLUNCH

ONTBIJT 

LUNCH

DINER

SEIZOENSTAFEL "OP INSCHRIJVING"  

MEET & EAT

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een aangepast voorstel via INFO/RESERVATIE ! 

Nieuwsgierig? Neem hier even een kijkje! 

Life is for Living

Marc Robyns - 0479/72 68 12 - info@onelunchaday.be
LANGSTRAAT 30 - 3870 Vechmaal-Heers
 

 

Winteruitstap naar Haspengouw?

Haspengouw is in elk seizoen een bezoekje waard! Wil je de streek ontdekken met een groep van 10-20 personen en ben je op zoek naar een plekje voor  ontbijt, lunch of diner, dan is Chambre dAmis ideaal! Met ligging net onder het heuvelachtige Borgloon, een ideale start-of rust plaats voor je bezoek aan de streek. Maar ook in Vechmaal/Heks zijn er wandelroutes die je de pracht van de streek leren kennen! Vanuit Chambre dAmis sluit je zó aan op Greenspot Heks. Contacteer ons voor een voorstel aangepast aan jouw groep! Ook beschikbaar elke dag van de week - enkel op reservatie. 

PARK-WALK-LUNCH? Wil je wandelen van Borgloon naar Vechmaal om vervolgens gezellig te lunchen? Parkeer je wagen op de St-Truidersteenweg in Borgloon op één van de parkings naar het doorkijkkerkje. Vandaar stap je in 5-6 km  (via Hex, of via de tranendreef van Bommershoven) naar Chambre dAmis. Langere wandelroutes ook mogelijk.                                          Na de lunch brengt Marc de chauffeurs terug naar Borgloon! Contacteer ons voor een aangepaste wandelkaart! 

 

Fiets en Lunch

Ook in de herfst is het heerlijk fietsen in Haspengouw. Combineer je fietstocht met een lunch! In Chambre dAmis leggen wij onze fietsers extra in de watten met een super-large amuusje bij aankomst! Kies een lunchformule die best past bij jouw fietsuitstap.

Fietstocht starten in Borgloon? Check RouteYou "Chambre dAmis Fiets en Lunch"! Fietskaarten ook beschikbaar bij ons op vraag. 

 

Weeklunch Chambre dAmis

Op zoek naar een relaxe locatie voor een middaglunch voor 8-20 personen? Reserveer Chambre dAmis en bestel onze weeklunch:

Soep van de dag - Hoofdgerecht 'tables d'Hôtes stijl' (te kiezen uit onze diner formules of bel Marc voor aangepast voorstel) - koffie/thee PLUS 

Prijs inclusief water op tafel plus 1 consumptie naar keuze : 25€

Enkel beschikbaar van maandag tot vrijdag na reservatie - Toch liever een uitgebreide lunch? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat

Reserveer

 

Ontbijt

Ben je op bezoek in Haspengouw en zoek je een leuke locatie om te ontbijten? Dat kan!

Standaardontbijt 13€ pp: fruitsap, koffie, pistolets en grof brood, ambachtelijke confituren en beleg waaronder huisgemaakte tonijnsla, spek en ei.  

Luxeontbijt 20€pp. : standaardontbijt + glaasje Espumante bij aankomst, vers geperst fruitsap, zalm, tomaatjes.

Al onze ontbijtformules zijn inclusief 'op het moment gebakken' speltpannenkoekjes!                             Omdat Life nu eenmaal For Living is... ;-) 

Start de dag in Chambre dAmis met een leuk ONTBIJT met vrienden en je dag in Limburg kan niet meer stuk! Stuur uw vraag via "Reserveren" en wij laten u weten of Chambre dAmis nog vrij is op úw dag! Telefonisch via 0479/72 68 12.

Reserveren kan vanaf 8 personen (max 22). Aankomst tussen 8u-10u. 

Hier vind je INSPIRATIE voor je bezoek aan Haspengouw! 

 

Lunch

Snelle lunch als tussenstop bij uw uitstap in Haspengouw, of lekker uitgebreid een namiddag genieten met goede vrienden of familie?                                                                                               Als je de tafel reserveert voor een lunch, blijf je natafelen zolang als je wil! 

Alle formules zijn mogelijk: soep met hoofdgerecht, diner-formule, slaatjes en een smakelijke pasta ovenschotel, ... Contacteer ons voor een aangepast voorstel via Reserveer of bel Marc op 0479/72 68 12.

Walk en Lunch? Optie om enkele chauffeurs terug te brengen naar de wagens, ná de lunch.                          Kijk bij "Winteruitstap" voor meer info. 

 

Diner

Reserveer Chambre dAmis voor een gezellig etentje met vrienden of familie in een huiselijke sfeer zonder zorgen. De chef kookt verschillende gerechtjes met nadruk op 'shared plates', formule 'Table d'Hôtes'. Dit betekent concreet dat wij de stoofpot op tafel zetten en de gasten bedienen zichzelf. Een beetje zoals thuis.

Je kan reserveren voor 8 tot 20 personen

Menu's aan 35-45€pp. Neem alvast een kijkje bij "menuvoorstellen" en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voorkeuren! 

Klik op   RESERVEREN of bel Marc op 0479/72 68 12. 

Natafelen kan absoluut, maar wij sluiten graag af rond 23u30!

 

Menuvoorstellen HERFST 2019

Chambre dAmis hanteert het Tables d’Hôtes princiepe; dat betekent veel familieschotels, jezelf (en je tafelgenoot!) bedienen en één menu voor iedereen! We maken wel graag een aangepast gerecht voor vegetariërs of personen die allergisch zijn tegen bepaalde voedingsstoffen op voorwaarde dat we dit tijdig weten. Geef dus zeker een seintje op voorhand!

Kindjes bij het gezelschap? Wij luisteren graag naar uw wens, Chambre dAmis is úw thuis!

Suggestie van de chef?  Stel je eigen lievelingsmenu samen en overleg met de kok! Onderstaande voorstellen kunnen u helpen om een keuze te maken, maar wij luisteren graag naar uw wensen.

De prijs van onze menu's varieert van 35 tot 45€ per menu, dit is inclusief 1een glaasje van onze huisaperitief, een Portugese espumante, met smaakmakertje bij aankomst, water op tafel en koffietje na het dessert. Drank wordt op het einde van de avond samen afgerekend, of kies voor een drankforfait aan 14€ (wijn, frisdrank, pils tot aan de koffie). Liever een eenvoudig menu met enkel hoofdgerecht? Ook dat kan!

Menuvoorstellen oktober - november - december  2019:  (stuur ons een berichtje als je het menu in pdf wil ontvangen per email)

 

Seizoenstafel op Inschrijving

Elk seizoen organiseren we op een donderdagavond een "Seizoenstafel op Inschrijving"; dit betekent een verrassingsmenu waarvoor je je kan inschrijven, ook als je met minder dan 8 personen bent. Zo kan je toch kennismaken met het Chambre dAmis concept.

De "Seizoenstafel op Inschrijving" staat in het teken van het nieuwe seizoen, andere mensen leren kennen en genieten van een smakelijke en gezellige avond in een gemoedelijke sfeer, en -zoals steeds in Chambre dAmis- in Table d'Hôtes 'serve yourself' stijl!

We starten de avond altijd om 19u15, de prijs is 40€ all-in: aperitief, voor-hoofdgerecht, dessert, koffietje, en drank (huiswijn, water, frisdrank, pils) tijdens de maaltijd. 

De volgende Seizoenstafel zal doorgaan op donderdag 24 oktober.

Wil je reserveren voor onze Seizoensgastentafel? Bel Marc op 0479/72 68 12 of stuur een berichtje naar info@onelunchaday.be. Ben je vegetarisch of heb je bepaalde allergieën? Geef dit zeker aan bij reservatie, dan houden wij hier rekening mee! 

Opgelet! De all-in prijs van het verrassingsmenu is enkel van toepassing voor de "Seizoenstafel op Inschrijving". Kijk bij "Menuvoorstellen" voor informatie als je reserveert met een groep voor een avondje in Chambre dAmis. 

Wil je op de hoogte gebracht worden van de volgende "Seizoenstafel" en andere belevenissen in Chambre dAmis? Schrijf je in op onze NIEUWSBRIEF.                                                                                                (stuur een berichtje naar ons email adres info@onelunchaday.be)

 

Discussietafel

Zoek je een relaxte locatie om een brainstorm sessie te houden? Vergaderen zónder beamer toestanden? Reserveer dan de discussietafel. Enkel in combinatie met een ontbijt-of lunchformule, of afsluitend een avondmaal aan de gastentafel.

Chambre dAmis' Vergaderzaaltje is beschikbaar voor groepen tot 22 personen. Ontbijtvergadering, Lunchvergadering, Vergaderen met zicht op buiten? Contacteer ons met uw voorstel en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. 

Een luchtje happen tussen de sessies door? Even de benen strekken? Onze tuin en het terras is beschikbaar om uw vergadering nieuwe zuurstof te geven! Aperitiefje met hapjes na de vergadering rond de vuurkorf? Informeer vrijblijvend voor onze formules! 

 

Parkeren

 

Reviews

Deze reacties van gasten geven een idee over waar Chambre dAmis voor staat: een gezellig en lekker samenzijn met thuisgevoel.  Was jij reeds bij ons? Geef gerust uw feedback via Facebook of Tripadvisor. Of gewoon als je bij ons bent, daar genieten wij nog het meest van! 

 

Logeren in het Gastenverblijf

Boven Chambre dAmis is een volledig ingericht 2-persoons appartement met optie voor extra (kinder)bed in de leefruimte. Ruim verblijf met ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche en toilet, slaapruimte met 2-persoons boxspring (dubbel of 2 enkele donsdekens beschikbaar).

Voor beschikbaarheid, bel Marc op 0479/72 68 12. Meer informatie vindt u HIER!

 

www.onelunchaday.be - info@onelunchaday.be - 0479 72 68 12

BTW BE0563 463 793 - IBAN BE78 7360 11244 586 BIC KREDBEBB

Langstraat 30, 3870 Vechmaal (Heers)