Chambre dAmis

 

Welkom

Ook in deze nieuwe corona tijden staat Chambre dAmis voor gezelligheid in table d’Hôtes stijl, en dat gaan we blijven doen, met respect voor de veiligheidsmaatregelen! Je reserveert een 'open keuken', Chef Kok inclusief! Deze formule is ook ideaal om te combineren met een wandel-of fietsbezoek aan de streek, wij helpen je graag met het uitstippelen van een wandelroute na een ontbijt of vóór een lunch! 

De gastentafel is  vanaf 1 juli weer beschikbaar vanaf 8 personen maar nu voor maximaal 14 gasten! Reservatie is mogelijk op elke dag van de week/weekend

Contacteer ons vrijblijvend via INFO/RESERVATIE ! 

Nieuwsgierig? Neem hier even een kijkje! 

Life is for Living

Marc Robyns - 0479/72 68 12 - info@onelunchaday.be
LANGSTRAAT 30 - 3870 Vechmaal-Heers
 

 

In tijden van Corona...

Onze huiselijke gezelligheid gaan we behouden, maar wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

Nog steeds reservatie vanaf 8 personen, maar nu kan je met maximaal 14 personen komen! Tot 10 personen kunnen samen in groep aan tafel zitten indien gewenst, bij méér dan 10 vragen wij u om 2 bubbels te maken en ons het aantal per bubbel door te geven. Onze gastentafel wordt dan aangepast gedekt! Wij kunnen maximaal 2 bubbels aanvaarden aan onze tafel! 

Bij binnenkomen vragen wij dat iedereen direct aan tafel gaat zitten, het 'klapke aan de keukentoog' gaan wij missen...! 

Voor wie dit verkiest, betalen kan nu ook via Payconiq. 

 

Menuvoorstellen ZOMER

Chambre dAmis hanteert het Tables d’Hôtes princiepe; dat betekent één menu voor iedereen! We maken graag een aangepast gerecht voor vegetariërs of personen die allergisch zijn tegen bepaalde voedingsstoffen op voorwaarde dat we dit tijdig weten. Geef dus zeker een seintje op voorhand!

Kindjes bij het gezelschap? Wij luisteren graag naar uw wens, Chambre dAmis is úw thuis!

Onderstaande voorstellen kunnen u helpen om een keuze te maken, maar contacteer ons gerust indien uw andere wensen heeft. We kunnen samen bekijken wat mogelijk is in deze gewijzigde corona tijden! 

De prijs van onze menu's varieert van 35 tot 45€ per menu, dit is inclusief een glaasje van onze huisaperitief, een Portugese espumante, met smaakmakertje bij aankomst, water op tafel en koffietje na het dessert. Drank wordt op het einde van de avond samen afgerekend, of kies voor een drankforfait aan 14€ (wijn, frisdrank, pils tot aan de koffie). Liever een eenvoudig menu met enkel hoofdgerecht? Ook dat kan!

Menuvoorstellen voor deze zomer:  (stuur ons een berichtje als je het menu in pdf wil ontvangen per email)

 

Groepsuitstap naar Haspengouw?

Haspengouw is in elk seizoen een bezoekje waard, maar in het voorjaar geuren de bloesems volop! Wil je de streek ontdekken met een groep van 8-14 personen en ben je op zoek naar een plekje voor  ontbijt, lunch of diner, dan is Chambre dAmis ideaal! Met ligging net onder het heuvelachtige Borgloon, een ideale start-of rust plaats voor je bezoek aan de streek. Maar ook in Vechmaal/Heks zijn er wandelroutes die je de pracht van de streek leren kennen! Vanuit Chambre dAmis sluit je zó aan op Greenspot Heks. Contacteer ons voor een voorstel aangepast aan jouw groep! Beschikbaar elke dag van de week - enkel op reservatie. 

PARK-WALK-LUNCH? Wil je wandelen van Borgloon naar Vechmaal om vervolgens gezellig te lunchen? Parkeer je wagen op de St-Truidersteenweg in Borgloon op één van de parkings naar het doorkijkkerkje. Vandaar stap je in 5-6 km  (via Hex, of via de tranendreef van Bommershoven) naar Chambre dAmis. Langere wandelroutes ook mogelijk.                                          Na de lunch brengt Marc de chauffeurs terug naar Borgloon! Contacteer ons voor een aangepaste wandelkaart! 

 

Fiets en Lunch

Dit jaar bestaat Limburg fietsroutenetwerk 25 jaar! Nergens fiets je zo relax als in onze provincie, kom dus zeker Haspengouw ontdekken met de fiets en combineer je dag met een lunch in Chambre dAmis! Bij mooi weer staat een aperitiefje klaar in de tuin bij aankomst! Dit jaar leggen wij onze fietsers extra in de watten met een super smaakmakertje uit de streek bij aankomst! Kies een lunchformule die best past bij jouw fietsuitstap.

Fietstocht starten in Borgloon? Check RouteYou "Chambre dAmis Fiets en Lunch"! Je kan ook fietsen huren bij dit startpunt. Fietskaarten beschikbaar bij ons op vraag. Niet gewoon om te fietsen? Dan is een e-bike ideaal! 

 

Weeklunch Chambre dAmis

Op zoek naar een relaxe locatie voor een middaglunch voor 8-14 personen? Reserveer Chambre dAmis en bestel onze weeklunch:

Soep van de dag - Hoofdgerecht 'tables d'Hôtes stijl' (te kiezen uit onze diner formules of bel Marc voor aangepast voorstel) - koffie/thee PLUS 

Prijs inclusief water op tafel plus 1 consumptie naar keuze : 25€

Enkel beschikbaar van maandag tot vrijdag na reservatie - Toch liever een uitgebreide lunch? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat

Reserveer

 

Ontbijt

Ben je op bezoek in Haspengouw en zoek je een leuke locatie om te ontbijten? Dat kan!

Standaardontbijt 13€ pp: fruitsap, koffie, pistolets en grof brood, ambachtelijke confituren en beleg waaronder huisgemaakte tonijnsla, spek en ei.  

Luxeontbijt 20€pp. : standaardontbijt + glaasje Espumante bij aankomst, vers geperst fruitsap, zalm, tomaatjes.

Al onze ontbijtformules zijn inclusief 'op het moment gebakken' speltpannenkoekjes!                             Omdat Life nu eenmaal For Living is... ;-) 

Start de dag in Chambre dAmis met een leuk ONTBIJT met vrienden en je dag in Limburg kan niet meer stuk! Stuur uw vraag via "Reserveren" en wij laten u weten of Chambre dAmis nog vrij is op úw dag! Telefonisch via 0479/72 68 12.

Reserveren kan vanaf 8 personen (max 14). Aankomst tussen 8u-10u. 

Hier vind je INSPIRATIE voor je bezoek aan de streek! 

 

Lunch

Snelle lunch als tussenstop bij uw uitstap in Haspengouw, of lekker uitgebreid een namiddag genieten met goede vrienden of familie?                                                                                               Als je de tafel reserveert voor een lunch, blijf je natafelen zolang als je wil! 

Alle formules zijn mogelijk: soep met hoofdgerecht, diner-formule, slaatjes en een smakelijke pasta ovenschotel, ... Contacteer ons voor een aangepast voorstel via Reserveer of bel Marc op 0479/72 68 12.

Walk en Lunch? Optie om enkele chauffeurs terug te brengen naar de wagens, ná de lunch.                          Kijk bij "Groepsuitstap" voor meer info. 

 

Diner

Reserveer Chambre dAmis voor een gezellig etentje met vrienden of familie in een huiselijke sfeer zonder zorgen. De chef kookt verschillende gerechtjes met nadruk op 'shared plates', formule 'Table d'Hôtes'. Dit betekent concreet dat wij de stoofpot op tafel zetten en de gasten bedienen zichzelf. Een beetje zoals thuis.

Je kan reserveren voor 8 tot 14 personen

Menu's aan 35-45€pp. Neem alvast een kijkje bij "menuvoorstellen" en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voorkeuren! 

Klik op   RESERVEREN of bel Marc op 0479/72 68 12. 

Natafelen kan absoluut, maar wij sluiten graag af rond 23u30!

 

Seizoenstafel op Inschrijving

Vanwege de corona maatregelen en heb belang van social distancing / hou je bij je bubbels, hebben we beslist om voorlopig geen gastentafels op inschrijving te organiseren. 

Dank voor jullie begrip in deze! 

 

Discussietafel

Zoek je een relaxte locatie om een brainstorm sessie te houden? Vergaderen zónder beamer toestanden? Reserveer dan de discussietafel. Enkel in combinatie met een ontbijt-of lunchformule, of afsluitend een avondmaal aan de gastentafel.

Chambre dAmis' Vergaderzaaltje is beschikbaar voor groepen tot 14 personen. Ontbijtvergadering, Lunchvergadering, Vergaderen met zicht op buiten? Contacteer ons met uw voorstel en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. 

Een luchtje happen tussen de sessies door? Even de benen strekken? Onze tuin en het terras is beschikbaar om uw vergadering nieuwe zuurstof te geven! Aperitiefje met hapjes na de vergadering rond de vuurkorf? Informeer vrijblijvend voor onze formules! 

 

Parkeren

 

Reviews

Deze reacties van gasten geven een idee over waar Chambre dAmis voor staat: een gezellig en lekker samenzijn met thuisgevoel.  Was jij reeds bij ons? Geef gerust uw feedback via Facebook , Tripadvisor of Google Reviews

 

Openingsuren

Chambre dAmis is enkel open op reservatie, maar wel elke dag van de week.

Ben je met een groep op bezoek in de streek? Tijdens de week kan je ook reserveren voor een middaglunch, of koffie met gebak in de namiddag. Als het wat informeler is, kan dit zelfs voor een grotere groep. Bel Marc en bespreek de opties samen! 

Natafelen na een lunch of na het diner kan absoluut. Wij sluiten wel graag af rond 23u30. 

www.onelunchaday.be - info@onelunchaday.be - 0479 72 68 12

BTW BE0563 463 793 - IBAN BE78 7360 11244 586 BIC KREDBEBB

Langstraat 30, 3870 Vechmaal (Heers)